AboutOver mij
Hoi, ik ben Zita en ik ben geboren in 2003. Schrijven deed ik altijd al graag, van korte verhaaltjes in mijn schrift op school, tot een fantasie verhaal op de computer van mijn ouders. Dus vorig jaar heb ik besloten een blog te beginnen. Hier deel ik een stukje van mijn leven met jullie. Een soort van online praatpaal dus. Als je het leuk vindt om over al mijn onzin en andere dingetjes te lezen, neem dan snel een kijkje tussen mijn posts!


Over zitazoey.nl
Op 04-02-15 heb ik een blog aangemaakt, genaamd: MyLifeByZita. Ik merkte dat ik het heel erg leuk vond om te doen, dus nu komt er elke week 1 (of meer) blogpost online. Na een tijdje (best kort eigenlijk) vond ik MyLifeByZita niet zo leuk meer, dus bedacht ik een nieuwe naam: ZitaZoey. Zita is mijn voornaam (voor degene die dat nog niet wisten...) en Zoey (niet Zoë!) is mijn tweede naam. Dus ik kocht een domein met een nieuwe naam.
Op het begin ging het moeizaam om eens per week iets online te zetten en een tijdje lang plaatste ik dan ook niets, maar ik heb het weer opgepakt en nu doe ik het weer met plezier, dus ik hoop dat ik nog heel lang door zal bloggen!


Voor vragen of samewerking kun je naar mijn contact pagina gaan.


0 reacties:

Een reactie posten