Nieuwe Serie: The Flash

Hey!
Het is nu vakantie; dat betekent ook heel veel tijd om series te bekijken.
Maar, nu ben ik aan het einde van mijn twee favoriete series; Pretty Little Liars en Once Upon A Time :(.
Dus, heb ik een nieuwe serie gezocht: The F;ash.

Het idee is een beetje Marvel achtig: een man wordt geraakt door bliksem die is veroorzaakt door een groot project dat is ontploft, en krijgt daardoor superpowers: hij is enorm snel. Als in: écht heel erg snel.
Maar die ontploffing die de bliksem veroorzaakt heeft meerdere mensen geraakt: ook zij hebben superpowers (weer beheersen, super sterk zijn, jezelf in giftig gas veranderen, zoiets).

Dus het is aan "The Flash" (Barry Allen) om ze allemaal achter tralies te zetten.

Maar, ondertussen is er natuurlijk meer aan de hand, want toen Barry jonger was heeft hij gezien hoe zijn moeder wordt vermoord door "iets onmogelijks". Niemand gelooft hem natuurlijk, dus gaat zijn vader ervoor de gevangenis in.

Dus heeft hij ook altijd nog als doel om te bewijzen dat zijn vader niemand heeft vermoord en om de echte moordenaar van zijn moeder te pakken.

Bij dit alles wordt hij geholpen door Cisco, Caitlin en Dr. Wells, degene die bij "S.T.A.R. labs" werken, waar uit ook de grote ontploffing is ontstaan die Barry The Flash heeft gemaakt.


Oke, dat is dus een beetje waar het over gaat.
Ik ben nu net klaar met seizoen 1, er is nog een tweede seizoen maar het derde seizoen is nog in de maak (Tom Felton heeft een foto op instagram geplaatst met het script).

Ik vind het een leuke serie, ook al is het idee niet echt iets voor mij. Al superman gedoe heb ik eigenlijk nooit echt gekeken.
Maar toch heb ik seizoen een aan één stuk door gekeken.

Ik vond (vond? Heb nog heel seizoen twee te gaan, hoor!) het een hele leuke serie, ook al denk ik dat er ook best mensen zijn die er helemaal niks aan vinden.

Wat is jullie lievelingsserie?

Liefs, Zita


0 reacties:

Een reactie posten