Mijn irritaties in het dagelijks leven

Hey!
Ik besloot laatst (ik weet niet meer wanneer, maar ik zal wel geërgerd zijn geweest...) om eens een lijstje bij te houden van dingen die me irriteren of waar ik echt niet tegen kan. Ik ga niet te veel zeuren in deze post, maar toch een paar van die dingen delen :)

- Mensen die super luid eten.
Classic...

- Dat je aankomt bij een stoplicht, en dat het net op rood springt.

- Dat je er 's morgens achter komt dat je telefoon niet heeft opgeladen.

- Dat je gewoon echt geen goede houding kan vinden (op de bank of ergens anders ofzo).

- Dat je in bed licht, de kamer is donker, en er komt nét zo'n straaltje licht langs de gordijnen die dan recht in je gezicht schijnt.

- Dat Mona (mijn kat) zo tegen mijn benen gaat liggen (dat doet ze altijd als we in bed liggen), dat ik me niet kan omdraaien, haha.

- Dat ik altijd alles uitstel (huiswerk, opruimen, whatever)

- Geen wifi


- Als je telefoon onder 5% is, dat je dan helemaal niks meer kan zien en dat je je telefoon helemaal moet afschermen en dan je ogen er tegen aan drukken enzo...

- Dat je een mooi plaatje ziet, pak je je telefoon om een foto te maken, ziet het er op je telefoon helemaal niet mooi uit.

- Als je online iets wilt kopen, en dan even later (als je nog even verder hebt gekeken ofzo), is het opeens uitverkocht.

Dit was het dan wel zo'n beetje, ik zou vast nog veel meer kunnen verzinnen maar ik heb nu wel genoeg gezeurd. Laat achter waar jij je het állermeest aan ergert.


Liefs, Zita

0 reacties:

Een reactie posten