PLL tag {Pretty Little Liars}


Hey!
Ik heb op het internet gezocht naar een nieuwe tag, wat best even duurde, aangezien ze bijna allemaal dezelfde waren en er vragen in werden gesteld die ondertussen al lang weer ontrafeld zijn. Maar ik heb nu dus alsnog een nieuwe gevonden :) Ik heb hem een beetje aangepast en er nog wat nieuwe vragen aan toegevoegd.

SPOILER ALERT1. Wie wilde je dat A was?
Ik denk dat ik stiekem hoopte dat Aria het was ofzo. Dat zou heel onverwachts zijn. Of Wren.

2. Welke vraag die niet beantwoord is in de finale zou je nog willen weten?
Wat Sara Harvey's motief was! Ik bedoel, Mona was "Loser Mona", wat ik een reden vind (niet dat er überhaupt een goede reden bestaat om een mens zoiets aan te doen, maar oke. Charlotte (wat ik trouwens ook een beetje vreemd vind) had gehoord van Mona dat de liars eigenlijk blij waren met Alisons verdwijning. Maar Sara duikt op eens op en besluit mee te doen met het ruïneren van het leven van mensen?

3. Wat was je favoriete moment uit de serie?
Pfoe, ehm... Ik denk The Dollhouse.

4. Wie is je favoriete karakter? (van de liars en van de rest)
Van de liars denk ik Spencer. Ik mag haar wel en Troian Bellisario acteert ook goed.
Van de andere... geen idee, haha. Ik mag Toby wel.

5. Wie is je minst favoriete karakter?
Paige. Op een of andere manier vind ik haar echt heel erg irritant.

6. Wie ship je?
Spoby!
Ook al zijn in 6B uit elkaar :(

7. Wat vond je van de vijf jaar later?
Ik heb gekeken tot 6.14, ik moet zeggen dat ik het tot nu toe nog een beetje saai vind. Van de spanning is helemaal niks meer over, de liars zijn bijna niet meer dan kennissen en, wat ik misschien nog wel het alle stomste vind, al mijn ships zijn uit elkaar! Toby gaat met een of ander vaag meisje dat niemand kent, Spencer met Caleb (wat?!), Hanna gaat trouwen.. Ik kan er slecht tegen als koppels verwisselen, haha. Ik denk (hoop) dat ze allemaal weer bij elkaar komen. Je maakt toch niet zoiets mee en gaat dan doodleuk uit elkaar? Vooral Toby en dat meisje heb ik geen vertrouwen in. Ik denk niet dat ze zomaar gaan trouwen zonder dat wij er iets van weten (altijd eerst toestemming vragen :) ).

8. Wiens make-up en kleren zou je het liefst dragen?
Kleren: Emily, de andere vind ik allemaal wat minder mooi.
Make-up: t/m 6A zou dat ook Emily zijn, want dan draagt ze ongeveer het minst van de liars. Na de vijf jaar later denk ik Spencer, want dan draagt Emily opeens heel erg zware make-up.

9. Geef deze karakter allemaal één woord:
Jenna: wanhopig
Paige: (te) zoet
Toby: gesloten
Melissa: naïef
Jason: geheimzinnig
Lucas: irritant
Mike: knap

(ik noem gewoon wat als eerste in me op komt!


Oke, dit was het dan wel weer! Sorry als ik je gespoild heb, was op eigen risico ;)


Kijk jij ook Pretty Little Liars? Want vind jij van de vijf jaar later?


Liefs, Zita


1 opmerking: