Favourites ♥


Hey!
Ik besloot om eens een artikel te schrijven over mijn favoriten (super origineel, ik weet het).
Een paar dingen die ik de laatste tijd vaak gebruik of leuk vind.
Als eerste dus deze, mijn body butter.
Nu het winter is (oke, bijna dan) gebruik ik altijd wel meer body butter/body lotion en dat soort dingen, en deze vind ik echt heel erg fijn. Hij ruikt echt heel erg lekker (geen idee hoe ik geuren moet omschrijven, dus doe het hier maar mee, haha).
De verpakking vind ik ook heel erg leuk, met een soort lange quote in een typemachine lettertype.

Als tweede; Eos.
Nu het kouder wordt gebruik ik überhaupt meer dingetjes, zoals dus ook lippenbalsem.
Sommige weten misschien wel dat ik een beugel heb (die er binnenkort ook weer uit mag! Jippie!)
en daar door worden mijn lippen ook veel sneller droog en gebarsten. Dus een fijne lippenbalsem is dan niet overbodig ;)


En The Hunger Games, Mockingjay Part 2.
Ik heb hem gister gezien, en ik vond het een geslaagde film.
Het boek had ik al(lang) gelezen, wat ik eigenlijk altijd doe. Ik ga niemand spoilen en er dus ook niet zo veel over vertellen, maar als je de kans krijgt; zeker kijken!

Last but not least; Pretty Little Liars.
Ik heb hier al eerder iets over verteld, toen ik ziek was, maar nu doe ik het dus weer, haha.
Ik ben ondertussen bij seizoen 3, en ik vind het nog steeds echt heel erg leuk! En verslavend, dat ook..
Ook hiermee ga ik niemand spoilen of zo iets, dat moet je dan zelf maar kijken :)
Ik vind het wel leuk hoe ze het elke aflevering weer spannend kunnen houden, ook al zijn er al zes seizoenen en 140 afleveringen. Elke keer gebeurt er iets, waardoor je weer verder wilt kijken. Hoe ze iemand 140 keer weer kunnen aansporen om verder te kijken, is mij een raadsel, maar het lukt ze wel.Dat was dan, een paar dingen van de afgelopen tijd die ik je wel zou aanraden.

Wat zijn jou "favorieten" van de afgelopen tijd?


Liefs, Zita

1 opmerking: