Mijn vernieuwde blogHey!
Jaja, het is me eindelijk gelukt om mijn domeinnaam in te voeren. Eindelijk.
Het was wat gestuntel met allemaal moeilijk termen en codes, maar het is me dus toch gelukt.


Er zijn een paar dingen veranderd. Ten eerste natuurlijk mijn domeinnaam. Vanaf nu heet ik Zita Zoey! Zoey is mijn 2e naam, voor de gene die zich dat nog afvroegen. Zoey, niet Zoë. Ik was een beetje bang met het instellen, vooral omdat het eerst niet lukten.

Vrijdag heb ik geprobeerd hem in te stellen, dat lukte voor geen centimeter, haha. De dagen erna had ik de kans niet meer, want school begon weer en ik was niet bij mij vader (waar ik alles had staan) dus moest ik wachten tot vandaag. Vandaag lukte het op het begin weer niet, dus heb ik met een medewerker gechat en zo ben ik er uiteindelijk samen met mijn vader toch uitgekomen!

Het was wel leuk om mijn eigen domeinnaam in dat balkje te zien verschijnen, alsof mijn blog nu nog net iets meer van mij is.

Ik heb bij hostnet en domeinnaam gekocht (zonder hosting), en ze hielpen me goed met het installeren ervan.

Ten tweede is het kleuren thema op mijn blog een beetje veranderd. Voorheen was het licht paars, en nu een soort van donkerblauw/turquoise. Ik vind het wel mooi, en het is ook duidelijker te zien.

Wat vind je ervan?

Liefs, Zita

5 opmerkingen:

 1. Prachtig! Mooie kleur en rustige opmaak. Ga zo doooorrrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier van je nieuwe site! Hij ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ga je dan nu ook regelmatiger plaatsen? Bijvoorbeeld elke zondag een artikel online? Of misschien wel 2x per week?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da hedda gij knap gedaan Ziet! Dat was niet makkelijk die domeinregistatie en doorlinking van het Google blog. Je doorzetting is beloond!

  BeantwoordenVerwijderen