Mijn lippenbalsems


Mijn lippenbalsem stash dus. Een tijdje geleden (voordat ik met mezelf afsprak dat ik minder zou (proberen te...) kopen, Was ik erg fan van de bekende "baby lips". Nu is dat wat minder, maar nog steeds vind ik het heel erg fijn om lippenbalsem te gebruiken. Ik laat zien welke lippenbalsems ik heb, en welke ik fijn en wat minder fijn vind. Dit word een artikel met vooral foto's ;)


Van links naar rechts:
Cherry Me
Intense Care, Mint Fresh, Hydrate, Peach Kiss, Electro lijn - Berry Bomb, Dr. Rescue lijn - Too Cool, Dr Rescue lijn - Coral Crave, Dr Rescue lijn - Just Peachy


Voorbeeld van een baby lips ("Hydrate")

Als eerste dus: mijn baby lips, De bekende lijn van maybelline. Ooit had ik er nog meer dan er op deze foto staan, maar ik ben niet echt uitzonderlijk zeunig en netjes met mijn spullen, dus waar ze zijn, weet ik niet... Oepsie...

Baby Lips kosten €3,50 per stuk, wat ik niet heel erg goedkoop vind. Toch heb ik ooit besloten ze allemaal te kopen, en toch wilde ik elke keer dat er een nieuwe lijn uitkwam in Nederland weer inslaan. Ik moet zeggen dat ik de gekleurde varianten niet zo veel gebruik als de transparante, die vind ik gewoon toch wat fijner.

In de winter is mijn favoriet "Too Cool" van de Dr. Rescue lijn. Dr. Rescue is een lijn die vooral is tegen droge lippen. En als het alleen is om mijn lippen te hydrateren, kies ik toch wel bijna voor een transparante. Want tja, om nou 's nachts met een rode kleur op je lippen te slapen is ook niet alles... Maar "Too Cool" vind ik heel erg fijn werken. Hij ruikt een beetje naar eucalyptus, en toen ik hem net had begon hij altijd een beetje te tintelen op mijn lippen (ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik zie dat altijd als een goed teken, haha)

De Lip Butters van Labello (Nivea?). Deze vind ik ook heel erg fijn, ze ruiken vooral heerlijk! (Behalve de "Original" dan, die ruikt gewoon naar lippenbalsem, haha). Ik vind stick balsems wel iets fijner, alhoewel dit soort blikjes wel heel erg makkelijk meenemen zijn, je vinger word er zo vet van..
Ik heb maar één gewone labello, haha. Dit was de allereerste lippenbalsem die ik ooit kocht. Opzich niet zo bijzonder, hij geeft geloof ik een lichtroze kleur achter, maar wel zo weinig dat ik niet weet of het echt is of dat ik het alleen maar denk te zien.

En als laatste, mijn favoriet; eos! Je kent het misschien wel, maar een tijdje geleden kon je het nog maar op één webshop en drie (uit mijn hoofd?) winkels in heel Nederland kopen. Tegenwoordig hoor ik steeds vaker dat mensen hem bij de kruidvat halen. Hopelijk kun je ze binnenkort in heel Nederland gewoon bij elke drogist kopen! :)

Ik vind eos echt heel erg fijn, ik heb Blackberry Nectar, volgens mij, en die ruikt heel erg lekker! Wel zoet, maar daar houd ik wel van. Hij werkt goed.

De vormgeving van eos is natuurlijk anders dan de meeste lippenbalsems, maar ik vind het wel lekker in je hand liggen, zo'n balletje. Of het nou iets extra's geeft wat een stick niet heeft, dat weet ik niet, maar het is natuurlijk wel een leuk dingetje van eos (wat trouwens; Evolution Of Smooth betekent)En in dit glazen bakje bewaar ik ze allemaal! Af en toe graai ik gewoon eentje en dan smeer ik die op mijn lippen. Afwisselend stop ik er ook eentje in mijn schooltas.

Hou jij van lippenbalsems? 

Liefs, Zita

1 opmerking:

  1. Poeh! Wat heb je er veel!
    Ik ben wel altijd zuinig op mijn spullen, maar lippenbalsems raak ik ook altijd kwijt.

    BeantwoordenVerwijderen