Herfst/Winter winactie!


Hey daar!
Oke, het is al weer even herfst (daarom is de titel ook "Herfst/Winter", want ik weet nu (tijdens het typen) nog niet wanneer ik de winactie af laat lopen, haha!).
Bij herfst hoort natuurlijk thee, warme chocomel, chocola... Maar ook een warme douche nemen als je koud thuis komt! Of body lotion gebruiken als je benen (of je handen) schraal zijn. Dus daar heb ik wat voor!
Nou moet ik zeggen dat ik zelf eigenlijk totaal onbekend ben met treaclemoon. Ik vroeg op instagram of jullie hier graag een winactie mee wilden. Ik heb ik heel veel positieve reactie's over de producten van treaclemoon gehoord/gelezen, maar dat is natuurlijk iets anders dan zelf gebruiken. Dus dacht ik, ik koop ook één product voor mezelf. Dat werd deze:


hij ruikt echt super lekker, ik at hem bijna per ongeluk op (letterlijk, dit is geen mooie beeldspraak of zo, ik at het letterlijk bijna op). Heel veel heb ik hem nog niet kunnen gebruiken, aangezien ik hem vanmiddag nog gekocht heb, maar ik vind hem tot nu toe heel erg fijn.

Maar goed, dit is geen review over mijn body butter, dus even verder over de winactie.

1. Treaclemoon - One Ginger Morning, bath and shower gel mini
Ruikt heerlijk, vind ik. Er zit 60 ml in de mini die je kunt winnen.

2. Treaclemoon - The Raspberry Kiss, hand & body lotion mini
Van deze geur heb ik dus een body butter, en die ruikt heerlijk. In deze mini zit ook 60 ml.

Dat is een beetje wat je kunt winnen, niet een uitgebreide beschrijving, maar ik heb er zelf ook geen ervaring mee.

Wat moet je doen om ze te winnen? Er zijn 2 manieren.

1. Via Instagram
  • Volg me op instagram (@zitazoey)
  • like de foto van de winactie die ik daar heb geplaatst
  • Repost de foto met #ZZWinactie en tag mij erin (in de foto, niet als naam, als je dat begrijpt?)

2. Via Bloglovin'
  •  Volg me op Bloglovin (@zitazoey)
  • Save deze post
  • Laat hieronder in de reactie's achter hoe je heet op Bloglovin


Je hoeft maar één van deze twee manieren te doen hoor, en als je ze allebei doet gaat je naam ook twee keer in de pot.

De winactie duurt tot 1 december!
Veel geluk!

Liefs, Zita

1 opmerking:

  1. Wat een leuke winactie zeg! Ik volg en like je op bloglovin en daar heet ik Kaylani Logister :)

    BeantwoordenVerwijderen