Mijn liefde voor Shawn Mendes


Hey!
Misschien ken je hem wel, misschien ken je hem niet; Shawn Mendes.
Ken je hem niet? Dan laat je eens even kennis met hem maken, haha.Shawn Mendes dus. Met zijn album, Handwritten. Ik heb eigenlijk niet echt een idee waarom, maar ik vind echt elk liedje dat hij tot nu toe heeft uitgebracht super. Iemand liet me Never Be Alone laten horen, en zo leerde ik hem kennen ;)
Ik vind de stijl van zijn muziek heel erg leuk, een beetje rustig met soms ook heel erg vrolijke stukjes, maar ook wel verdrietig.

Mijn lievelingsliedjes van hem zijn denk ik (oke, het duurde best lang om er een paar uit te kiezen):

A Little Too Much,
Never Be Alone,
Something Big en
The Weight.

"Something Big" is een leuk dansliedje (en zingen, ik playback altijd maar mee omdat als ik zing mijn broertje schreeuwt dat ik moet stoppen ;)) en de rest is wat rustiger. Ik word echt helemaal gelukkig als ik naar zijn muziek luister, haha. Soms heb ik dat, en dan wil ik het liefst iedereen die het maar wil horen (en die het niet wil horen) de hele lyrics leren, of vertellen welk liedje ik op dat moment aan het luisteren ben (op dit moment luister ik The Weight trouwens).

Dus, voorlopig staat Shawn Mendes nog wel even op replay op mijn (nieuwe! Yay! Binnekort een artikel daar over) telefoon.

Liefs, Zita

Oh, trouwens, Show You vind ik ook een heel leuk liedje van hem!

1 opmerking:

  1. Ik ken hem niet, maar zal hem eens luisteren. En komt dat artikel over je (nu al niet meer zo) nieuwe telefoon nog?

    BeantwoordenVerwijderen