Hallo!


Night Sky :)
Hallo!
Ja, ik ben niet dood.
Nou ja, soort van dan.
Maar ik ben wél even weggeweest van mijn blog, zoals je misschien had gezien (laatste post ging nog over Spanje.. Oeps..) Ik leg even uit waardoor dat allemaal komt.
Sinds mijn zomervakantie is afgelopen, is er nog al veel veranderd voor mij. Nieuwe sport, nieuwe school, en allemaal kost het ook meer tijd. Ik heb nog wel aan mijn blog gedacht, maar ik moet even wennen aan een nieuw ritme van school, sport, muziek & natuurlijk huiswerk. Op mijn basisschool kreeg ik nooit huiswerk, en voor volleybal (ik doe nu hockey) hoefde ik maar een keer te trainen, een school was altijd om 2 uur uit en nu heb ik (bijna, dinsdag niet) elke dag tot het 7e uur school, + een half uur fietsen. Dat is dus vroeg opstaan, naar school, huiswerk maken en weer naar bed, met af en toe muziek en sport. Oke, ik zal deze post niet helemaal gaan gebruiken om tegen jullie te klagen, haha.

Miss summer already :(
Alle veranderingen zijn ook heel erg leuk, natuurlijk. Een nieuwe school is spannend op het begin, maar ik was snel gewend en heb snel nieuwe vriendinnen. Het is wel heel erg anders, opeens heb je huiswerk en moet je elk uur je lokaal vinden. Natuurlijk vind ik het heel erg leuk! Ik ben blij met mijn keuze voor school en heb het er heel erg naar mijn zin!


Waarschijnlijk is dit precies het antwoord wat je verwacht had, maar ik wilde het toch eventjes melden. En nog een laatste oproep: zitazoey.nl, of itszita.nl? Ik zit nog steeds te twijfelen!


Liefs, Zita

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat je nieuwe school bevalt en dat je een ritmevind! Veel plezier op je nieuwe school en met je hockey.

    BeantwoordenVerwijderen