Salou in pictures


Hey!
Ik ben ondertussen al weer even terug uit Salou, in Spanje. Om nou precies hetzelfde te laten zien en te vertellen als in Oostenrijk vond ik een beetje saai, dus heb ik wat anders, namelijk: alle foto's uit Spanje! Ik ben weer een beetje los gegaan met mijn camera, vooral met palmbomen. Want he, hoe vaak zie je die in je leven? (Heel vaak, als het aan mij ligt..)


De zee bij in inham naast ons hotel

Je ziet het niet goed op deze foto, maar het leek net of iemand glitters in de zee had gestrooid! Dat was parelmoer, vertelde mijn vader. Heel mooi!Ik bespaar jullie alle palboom foto's, laat dat even duidelijk zijn.
PortAventura

en hier viel mijn camera uit, NEEEH! Dus ik moest verder met mijn telefoon.


shoppen in Barcelona

Ontbijt Dat waren mijn foto's! En ja, ik weet dat dit een dag te laat is, maar ik heb de komende dagen wat dingetjes. Dus maandag (of later) komen weer wat blogposts. Heel veel succes met school, of plezier met je laatste dagen vakantie!

X, Zita

1 opmerking:

  1. Late reactie maar kijk nu pas je foto s van Salou, leuk om te zien, kan ik ook PortAventura ff zien. Gaaf.
    Leuk ook om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen