Zomer bucket list + printable ♥


Hey allemaal!
We hebben allemaal uitgekeken naar de zomer ♥ Of niet? Maar, nu je dan eindelijk zo lang vrij hebt, wat ga je doen?! Hoe ga je ooit die 6 (of hoe lang je ook vrij hebt) weken vol maken?! Maak een bucket list, en everything will be alright ♥
Op pinterest heb ik wat gespiekt naar leuke bucket lists. En toen heb ik mijn eigen samen gesteld!
Ik heb ook een download link voor mijn printable bucket list gemaakt, en die kun je helemaal zelf samen stellen!!


Dit is mijn bucket list. Het is best wel moeilijk om wat te verzinnen, dus heb ik er 30 opgeschreven (plus als ik meer zou doen zou het niet op 1 pagina passen, haha.)
 Je ziet door mijn printer het plaatje niet zo goed. Dat is wel jammer, misschien kan ik het nog opnieuw printen, maar opzich is het ook niet zo erg. Volgende keer even kijken hoeveel inkt er nog in de printer zit!!

Ik heb een tijdje gedaan over het bedenken van mijn bucket list. Soms had ik opeens 3 ideetjes, en soms kon ik gewoon een tijdje niets verzinnen. Dan ging ik even op pinterest rond kijken. Pinterest is nog steeds echt mijn redder in nood, haha! Bijv. picknicken, marsmallows, en BBQ heb ik van pinterest gehaald. Ja, ik geef het toe, ik heb niet alles zelf bedacht. Ga ook een op pinterest kijken, je komt een hoop leuke dingen tegen! 

Wat ik het allerliefst wil doen van mijn bucket list dit jaar? Geen idee. Ik vind het allemaal leuk. Ik denk 10 steden bezoeken, dat lijkt me wel een leuk doel. Maakt niet uit of het in Nederland 2 steden zjin en in het buitenland de rest, als het totaal maar 10 is. Dus dat ga ik proberen te halen! Aan het einde van de zomer maak ik wel een update wat ik allemaal heb gehaald. En de rest, alles wat ik niet gehaald heb, komt volgend jaar!klik hier om de printable te downloaden. (De bucketlist van hierboven, maar dan zonder mijn tekst. Dus wel mijn design, maar dan zonder mijn ideetjes)

Hopelijk vonden jullie dit leuk, en alvast een hele fijne vakantie! Ik heb als laatste vakantie, maar sommige van jullie zullen vast al vakantie hebben. Veel plezier, en probeer zoveel mogelijk dingen te halen! ♥

x, Zita

2 opmerkingen:

  1. Leuk idee! Ik ga ook een summer bucket list maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waarschuw me ff wanneer die dag is dat je overal ja op zegt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen