Ik ga op vakantie en ik neem mee... || OOSTENRIJK

Net voor ik de auto in ging, heb ik opgeschreven wat ik allemaal meeneem, voor 2 weken lang kamperen in het zuiden van Oostenrijk, aan een mooi meer genaamd "Ossiacher see". Welke kleren ik meeneem en wat ik allemaal meeneem voor 10 uur lang zitten in de auto.

Ik heb een lijstje gemaakt van dingen die mee moeten, dat is natuurlijk altijd handig. Hang ik gewoon aan mijn deur en terwijl ik dan spullen aan het pakken ben, kan ik afstrepen wat ik al heb ingepakt!


Ik heb niet zo'n fabulous koffer of een super mooie tas, ik heb gewoon een grote praktische tas, en hoe graag ik ook een mooiere tas zou willen, wat maakt het uit als je tas alleen maar in de tent ligt? Hier past in ieder geval wel alles in, haha.


Alle kleren die ik bij elkaar heb gezocht, wat er niet zo heel erg veel zijn, maar wel genoeg. Vind ik dan.


Er moet natuurlijk meer mee dan alleen kleren, zoals mijn bikini, toilettas en nog wat dingen, maar die zijn al ingepakt.

Hier heb ik nog wat dingetjes die met mij mee de auto in gaan, want dat is natuurlijk ook belangrijk, als je een hele dag in de auto moet zitten.


En nu mogen we 10 uur in de auto zitten.. Naar ons hotel, in Duitsland, en dan morgen door naar Oostenrijk!

Alvast veel plezier in jou vakantie, of je nou weg gaat of niet. Have fun!!

X, Zita

0 reacties:

Een reactie posten