Food Truck festival TREK

logo_slider


Afgelopen zaterdag ben ik in Den Bosch naar het Food Truck festival TREK geweest, wat erg leuk was! Een erg leuk rondtrekkend festival met heel veel kraampjes met lekker eten, muziek en een gezellige sfeer.haha, er was een "muur" met allemaal munt en basilicum, wat je gewoon kon plukken. heel grappig!
Het is een festival met heel erg veel kraampjes, en alle kraampjes zien er uit als een voertuig. Busjes, tractoren, van alles kon je er vinden! Het is vooral voor eten en drinken, maar ik zag bijvoorbeeld ook een hippie busje waar je foto's in kon maken, en dan is er natuurlijk nog de muziek. Mensen met gitaren, kleine toneelstukjes, heel veel verschillende act's. Heel erg leuk om even te kijken!
Zoals ik al zei ging het vooral om het eten bij dit festival, dus ik heb een paar dingen uitgeprobeerd, die je hier boven ook ziet. Het was niet goedkoop, dat moet ik wel even zeggen!

Zo heb ik een sushi rol (♥♥♥) geprobeerd, en die was echt super lekker! Een puntzakje van zeewier, gevuld met rijst, zalm, avocado, wortel, komkommer en een heerlijke saus (tenminste, als je de "zalm avocado" versie neemt. Ze hebben ook een "veggie"). We hebben ook punch geprobeerd, dat was ook erg lekker! Wij hadden aardbei + rode vruchten. En als laatste kocht ik nog churos, want dat kon natuurlijk niet ontbreken. Niet als je Zita heet.

Voor de rest hebben we natuurlijk ook nog gewoon rondgelopen en genoten van de sfeer en de muziek. Het was erg gezellig!

De naam zegt het al, maar het is dus een festival dat rondtrekt door Nederland. Ik was er nu in Den Bosch in het paleiskwartier, en ik heb even opgezocht waar het festival in 2015 nog meer heen gaat.

17/19 juli is het in het Amstelpark in Amsterdam
10/13 september in het Westbroekpark in Den Haag

Het TREK festival is al Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Enschede, Nijmegen en Den Bosch geweest, maar toen kende ik dit hele festival nog niet.

Hopelijk vinden jullie dit leuk, en is er iemand die hier ook al eens is geweest? Laat achter, vind ik leuk om te lezen!

X, Zita

2 opmerkingen: