Quotes #1

Hey!
Dit wordt een soort van "serie" denk ik. Ik hou wel van quotes. Soms zijn er van die dingen en dan denk je, gelukkig. ik ben niet de enige. Hopelijk kun je er nog wat inspiratie uit op doen.Niet iemand vooroordelen, voordat je zijn/haar keuzes begrijpt. "De wereld" schijnt dit nog niet te begrijpen ofso.. Overal om je heen zie je vooroordeel..
Mijn vriendinnen zijn meer waard dan alle sterren bij elkaar ♥ ik zou serieus niet weten wat ik zonder hun zou moeten. Ja, als jullie dit lezen: hoooiii het is waar ♥
Overwin je angsten ♥ Probeer je angsten te overwinnen en het tóch te doen. (wouw dit klinkt allemaal zo cliché. Toch is het waar♥)
Je leven kan niet perfect gaan. Wees niet teleurgesteld als er iets mis gaat, maar denk aan de dingen die wél goed gingen. De dingen waar je gelukkig van werd.

En nu wat quotes waarvoor ik geen mooie omschrijving weet, haha.


Zoo dat waren de mooie praatjes voor vandaag weer.
Zoals ik al zei, dit word een soort serie dus een x per weet-ik-veel hoe veel tijd plaats ik dit dus. Did this inspire you??


xx Zita

0 reacties:

Een reactie posten