Domeinnaam??

Hey!
Misschien binnenkort, misschien pas over een jaar (denk ik niet, haha) maar uiteindelijk wil ik toch van dat .blogspot.nl af. Een eigen domeinnaam dus. Maar, zou ik wel altijd blij zijn met mylifebyzita? Ik heb die naam een tijdje geleden gekozen, maar ik betwijfel of ik hem altijd leuk zal vinden. Dus ik als ik echt ga betalen voor een naam, wil ik er wel echt goed over nadenken.
Zoals ik al zei, voor ik een eigen domeinnaam koop wil ik er goed over nadenken. Ik moet er dan nog wel even mee doen. Mijn blog gaat vooral over lifestyle, maar ik weet natuurlijk niet of dat altijd zo zal blijven, dus het liefst wil ik een beetje een algemene naam. Dus niet zoiets als zitalifestyle.nl. Dan kan ik namelijk niet zoveel kanten meer op. 

Maar wat voor naam dan wel?! Ik zou graag zeggen dat ik al wat opties had bedacht, maar helaas. Weten jullie nog wat leuke naampjes? Ik vind het wel leuk om iets met engels of frans te doen, want dat vind ik alle twee mooie talen.

Ik ben echt inspiratieloos qua namen. Dat heb ik altijd wel, als ik een verhaaltje schrijf of iets in die richting kan ik ook uren lang een naam verzinnen. Hetzelfde geld dus voor mijn blog. Het is niet eens van "ik had net een super leuke naam, maar hij was al bezet", nee. Ik heb gewoon geen inspiratie. Jullie hoeven van mij niet perse een naam te verzinnen, maar als iemand leuke ideeën heeft, of me kan helpen met mijn ik-kan-geen-naam-verzinnen probleem, graag.

Oja, dan nog even wat vraagjes, heeft iemand hier echt verstand van webhosting?
En waar je dat goed maar niet al te duur kan vinden?

Alvast bedankt ♥ 


xx Zita

3 opmerkingen:

  1. Oh, wat fijn dat je ene eigen domeinnaam overweegt te kopen! Ik deed het niet zo lang geleden ook en heb er nog geen spijt van gehad ;) Het is inderdaad geen gemakkelijke keuze. Ik ken je blog nog niet goed genoeg om je al een voorstel van een naam te doen, maar mylifebyzita vind ik zeker ok. :)
    Hopelijk vind je een naam!

    BeantwoordenVerwijderen