Bioscooptip

Hey allemaal! Ook al word het nu net wat warmer weer, er zijn films die je gewoon niet mag missen! Dus laat ik hier een bioscooptip zien!!


Jaja, pitch perfect deel 2. Voor de gene die deel 1 ook nog niet hebben gezien, kijk hem zo snel als je kan, want het is een super leuke film!

De Barden Bellas is een meidengroep die a capella zingt, (waarbij je zingt zonder instrumenten, dus alles met je stem) dus er komen ook veel liedjes enzo in voor. In deel 2 gaat het op het begin niet echt goed, want ze kunnen niet meer samenwerken. Fat Amy zet ze allemaal voorschut tegenover de president. Ze mogen niet meer meedoen aan wedstrijden in Amerika, maar niemand kan ze tegenhouden om naar het WK te gaan :) En als ze dat zouden winnen, dan word hun schorsing ingetrokken. De heeft alleen nog nooit een Amerikaanse groep gewonnen, alleen dan moeten ze wel eerst hun samenwerking terug vinden. Ze gaan met z'n allen kamperen in de hoop weer een groep te vormen. Ze moeten bij het WK tegen een super goede groep uit Duistland, de publieks favoriet, en iedereen voorspelt dat zij ook gaan winnen.

Beide films zijn super hilarisch ;d. Ik heb deel 2 een paar weken geleden gezien, en ik vond m geweldig :D. Zoals ik al zei, het is vooral een grappige film waarbij de Barden Bellas heel veel avonturen beleven :) Mijn lievelings personage is natuurlijk Fat Amy ;p. Het is gewoon een leuke, grappige film. Ik vind het een aanrader :) Wie heeft m allemaal al gezien? En wie wil m nog zien? Laat even achter in de reactie's :)

xx Zita

2 opmerkingen: