Some inspiration ♥

Hey!
Even een artikel met inspiratie :) misschien hebben jullie het wel gemerkt, maar ik heb al best wel lang helemaal niks gepost... Ik heb zelf gewoon geen inspiratie ;p. Ik heb hier dus wat inspiratie (voor verschillende dingen) voor jullie maar ook voor mezelf. Lees maar veder :)

Ik wil al een tijdje mijn kamer een "make-over" geven. Meer 1 thema kleuren, rustiger, dat soort dingen. Vooral rustiger. Ik wil vooral wit in mijn kamer, en mint groen. Ik beloof bij deze, dat als ik dat allemaal ook echt heb gedaan (wat nog wel even kan duren ;p) ik er foto's van maak.
Nou, hier de foto's:
 Een variatie hierop heb ik al een tijde geleden gemaakt, namelijk gewoon een Z van allemaal foto's. binnenkort gaat die er denk ik af en dan hang ik er nieuwe foto's in een andere vorm. Misschien ook weer in het kleur thema ofso?
zo leeukk <3 comment-3--="">

Deze vind ik echt heel schattig :) echt een leuke DIY. Misschien een x maken met een andere kleur? (mint groen?)
Polaroid camera's zijn zo leuk! ik zit al een tijdje te twijfelen om er zelf een te kopen... doen of niet??
ik hou van nagellak :P Ooit word mijn verzameling net zo groot als deze ^^^ Binnenkort zien jullie een nagellak stash online komen.
Dit is crayon art. Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar het schijnt dus dat als je krijtjes "'föhnt", ze smelten en dat kun je dus heel mooi zo op doek doen. dit probeer ik wel eens uit, ik hoop dat het werkt :)
Chevron kussens vind ik ook heel mooi. :)
Ik denk dat ik nieuwe haakjes nodig heb ;D Zo veel leuke dingen aan de muur... Maar, met sterke dubbelzijdige tape kan ook. Ik denk dat ik dat doe, dat is denk ik nog mooier ook.
Ik denk dat ik nog wel een x een hoesje maak :). Dusss daar zie je ook binnenkort een artikel over ;D Hopelijk vonden jullie het leuk, en ik zal proberen meer te gaan posten... Volgens mij zeg ik dit elke keer :x Nou, doei!

xx Zita

3 opmerkingen: