Remember the good things♥

Hey!

vandaag weer een DIY :)
ik vertel jullie hoe jullie zelf een herinneringen potje kunnen maken :)
Dus lees verder als je wilt weten hoe :)

De bedoeling van zo'n "memory jar" is dat je er briefjes in stopt met jou leukste herinneringen. Als jij je dan een keer wat minder goed voelt, pak je wat briefjes uit je pot en lees je ze. Zo kun je altijd even terugdenken aan die leuke momenten!
wat heb je nodig:
  • een jam pot (je kan ook een leuke andere pot kopen, maar een jampot is goed)
  • papier
  • schaar
  • stiften/potloden/pennen
  • versier spullen
  • leuke herinneringen :)
als eerste moet je zorgen dat de pot helemaal schoon is. Dat betekend voor mij dus eerst het etiket eraf halen. hier wat tips daarvoor:

  • laten weken in (warm) water
  • met nagellak remover
  • met een föhn
ik vind het zelf altijd wel een klusje :P Zo zag mijn pot van 2014 eruit:

ik had toen van papier een nieuw etiket gemaakt, omdat de lijmresten niet weggingen. Ik had alles geprobeerd, maar ze bleven zitten. ook had ik toen een gat in de dop gemaakt, dat doe ik dot jaar niet. Nu kan je hem gaan versieren! Zoals je ziet heb ik vorig jaar de dop zilver gespoten, dit jaar doe ik een andere kleur. Je kunt er een lint omheen knopen, strikjes op plakken, noem maar op. In het midden schrijf "Good things 2015" op. Als ie klaar is, kun je hem een leuk plekje geven, en elke keer als je iets leuks mee hebt gemaakt, schrijf je het op en stop je het erin! :) Dit is 'm van 2015:
Voor
Achter


De dop zit er nog niet op want is nog aan het drogen, maar hij is wit en ik schrijf op de bovenkant: 2015
Hopelijk gaan jullie dit ook doen en vinden jullie het leuk. Vinden jullie het leuk als ik vaker DIY's doe? Vertel het me!

xx Zita

Ps: een tip: laat je vriendin ofso iets liefs schrijven op een briefje en doe die er ook in :) Daar word je ook blij van, als het even niet mee zit :).

1 opmerking: