Bucket list

Hey!
Misschien ken je het wel: een bucket list. Als je het nog niet kent, lees snel verder want ik leg het je uit :).

Bucket list is een lijstje met dingen die je ooit nog zou willen doen. Ik heb ergens afgelopen jaar (juni geloof ik) ook zo'n lijstje gemaakt, het leek me wel leuk. Ik ben wel iemand die eindeloos veel van dat soort lijstjes kan maken ;) zo heb ik ook lijstjes gemaakt zoals: plaatsen waar ik ook nog heen wil, eten dat ik nog heeeel vaak ga eten, dat soort dingen. Ik ben samen met mijn nicht dus een lijst begonnen in juni, en elke keer als ik iets leuks verzin schrijf ik dat er weer bij. Hier een paar foto's:Ik hoop dat jullie het ook gaan maken :)
Samen met je beste vriendin, je zus of misschien is ook heel leuk! 

Xx Zita

Ps: wees niet bang om onzin erbij te zetten ;) ik heb er ook dingen bij staan zoals "een bad nemen in popcorn". Slaat echt nergens op, maar dat maakt het grappig en het gaat erom dat je heel veel lol hebt! :)

0 reacties:

Een reactie posten